WMF - Nordic Profi Stegepande 28 cm i materialet material fra WMF - 4000530697004

WMF - Nordic Profi Stegepande 28 cm

WMF - Nordic Profi Stegepande 28 cm

Varenummer
4000530697004

Nordic Profi stegepande i Cromargan® rustfrit stål med effektiv non stick belægning, der er nem at rengøre og som tillader stegning med kun en anelse fedtstof. Fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål 18/10, der er hygiejnisk og velegnet til rengøring i opvaskemaskine. WMF TransTherm® bund, som sikrer ensartet og hurtig varmefordeling, og som er velegnet til alle komfurtyper. Solide stålhåndtag med flammebeskyttelse, så de også kan anvendes på gasblus. Stegepandens hældekant er formet, så intet spildes, når du hælder eller serverer. 2 års garanti.

599,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 399,96 kr Normalpris 599,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og billig returfragt
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  Specifikationer
  Ean134000530697004
  MærkeWMF
  Bredde28
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.