Bjørn Wiinblad - Påskeæg støvet grøn 2 pk. i materialet materiale fra Bjørn Wiinblad - 5709513546016

Bjørn Wiinblad - Påskeæg støvet grøn 2 pk.

Bjørn Wiinblad - Påskeæg støvet grøn 2 pk.

Varenummer
5709513546016

Bjørn Wiinblad - Påskeæg støvet grøn 2 pk.

De smukke, æggeformede påskeophæng i støvet grøn fra Bjørn Wiinblad er skabt i porcelæn med Bjørn Wiinblads kendte hulmønster. I pakken får du to påskeophæng inklusiv hvide silkebånd, så du kan hænge de flotte æg op som dekoration – både ved påsketid og resten af året. Påskeophæng fra Bjørn Wiinblad fås også i hvidt porcelæn, og de er en videreførelse af det design, som du måske kender fra de elegante blomsterhoveder fra Bjørn Wiinblad, der blev lanceret i foråret 2017.

259,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 207,96 kr Normalpris 259,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

- stk. +

  BLACK WEEKEND SLUTTER OM

Årets vildeste rabatter - du kan spare helt op til 60%!
Grundet teknisk fejl har ikke alle kunne bestille fredag, vi har derfor forlænget tilbuddene til søndag aften

UDFORSK ALLE TILBUD

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og nem retur
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135709513546016
MærkeBjørn Wiinblad
Bredde4,9 cm.
Højde6.6 cm.
MaterialePorcelæn
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.