Blog

Team emmalys.dk

Mette

Har været ansat siden nov 2018 og er uddannet dekoratør. Hun har en stor interesse indenfor boligindretning. Derudover arbejder Mette i driften, i kundeservice og hjælper til med veligeholdelse af websitet.   

Maria

Har været ansat siden aug 2014 og har været uddannet salgsassistent indenfor isenkram branchen siden 2005. Hun har en stor viden omkring vores produkter, så har du spørgsmål ang. produkterne kan hun være behjælpelig. Udover det sidder Maria også med e-commerce, vores sociale medier, vedligeholdelse af websitet og hjælper også til i kundeservice og drift, når der er behov for det. Det er typisk hende du vil møde på chatten. 

Katrine

Har været ansat siden juni 2015 og er uddannet salgsassistent indenfor dagligvarer branchen. I 2017 tog hun isenkræmmer uddannelsen for at få mere viden indenfor faget; derfor kan Katrine også være behjælpelig med spørgsmål ang. vores produkter. Udover det arbejder hun i driften, i kundeservice og med vedligeholdelse af websitet.   

Thomas

Thomas er ejer af Emmalys.dk og har været det siden 2012, hvor emmaly's blev etableret.

Julian

Julian er vores alt-mulig-mand. Han har været ansat siden 2016 og har bl.a ansvaret for, at Jeres forsendelser kommer sikkert ud af døren.

Camilla

Camilla har været ansat siden juni 2019 og hjælper til i driften/lageret. Hun er bl.a med til at behandle alle Jeres ordrer.