Bosch - Håndmikser 300W Hvid i materialet materiale fra Bosch - 4242002439808

Bosch - Håndmikser 300W Hvid

Bosch - Håndmikser 300W Hvid

Varenummer
4242002439808

Hvid håndmikser fra Bosch - Kraftfuld elpisker med piskeris og dejkroge.

Med denne flotte håndmixer fra Bosch får du en elpisker med moderne motorteknologi. Den er kraftfuld, men samtidig let og stillegående. Den kommer med:

  • 2 piskeris der giver et optimalt piske- og røreresultat
  • 2 stabile dejkroge
  • Separat udløsertaste til piskeris og dejkrog

Bosch håndmixeren er designet med et ergonomisk udformet kabinet, som gør det let og sikkert at styre den. Den er samtidig velegnet til både venstre- og højrehåndede brugere.

Elpiskeren har 2 hastigheder samt ekstra moment-/turbo indstilling.

289,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 246,46 kr Normalpris 289,95 kr
 

MASSER AF VANVITTIGE TILBUD

Hos os finder du næsten med garanti altid det du søger og meget af det til en skarp pris.

Du kan se hele vores udsalg her

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og billig returfragt
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
Specifikationer
Ean134242002439808
MærkeBosch
Højde14 cm.
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.