Braun - Epilator SE5185 Xelle i materialet material fra Braun - 4210201048763

Braun - Epilator SE5185 Xelle

Braun - Epilator SE5185 Xelle

Varenummer
4210201048763

Epilator SE15185 Xelle.

Braun Silk-épil 5 Young Beauty epilator giver dig en nem og meget effektiv hårfjerning, der giver glat og smuk hud i flere uger. Dette er ikke mindst takket være Braun epilatorens komfortsystem, som består af massageruller med høj frekvens som stimulere huden under epilering og hele 40 Close-grip pincetter, der fjerner selv de korteste hår.

Braun epilatoren er også udstyret med Smartlight funktion, som hjælper dig med at se selv de fineste hår, så du får det hele med. Efter en behandling kan du efter ønske og behag anvende kølehandsken til at lindre huden efter epilering.

Mere om Braun Silk-épil 5 Young Beauty 

 • Apparatet er fuldt vaskbart under rindende vand for bedre hygiejne.
 • Med den personlige hastighedsindstilling kan du vælge den rigtige hastighed til dine behov.
 • Fjerner hår, der er lige så korte som et sandkorn (0,5 mm) fra roden og holder huden glat i op til fire uger
899,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 701,96 kr Normalpris 899,95 kr

På vej til lager: 1-7 hverdages levering   Varen er ikke på vores lokale lager. Du kan stadig købe, så sender vi så snart at varen er på lager. Du kan se den forventede leveringstid her på siden. Leveringstiden afhænger af producenten og kan derfor ikke garanteres. Er varen i restordre hos leverandøren, vil du få besked hurtigst muligt.

Vælg din indpakning

  • Alm. papir

   Alm. papir

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og nem retur
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  Specifikationer
  Ean134210201048763
  MærkeBraun
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.