Frederik Bagger

-------

Frederik er søn af den verdenskendte designer Erik Bagger, som er kendt for flere ikoniske designs gennem årene. Frederik sad i en alder af 2 på sin fars skød og tegnede med på hans skitser. Der har altid været en kærlighed for den kreative tankegang. Erik lærte Frederik alt hvad han kender til, fra dansk design og æstetik til gode materialer og håndværk. Dette var grundlaget for den høje kvalitet af alle Frederik Bagger´s designs i dag. Frederik Bagger har fulgt sine drømme og sin egen oprindelige vision for, at skabe et af de mest kendte og elskede designmærker i Skandinavien.

Starter på egen hånd

-------

Frederik Bagger starter på egen hånd og planlagde sine første to produkt prøver online d. 20. November 2014, og efter blot to uger havde han over 300 forudbestillinger. Så tog han springet og lancerede sit eget firma. d. 29. Januar 2015 tog han på sin første messe. Under en måned efter messen blev produkterne lanceret i de første butikker den 20 Februar 2015. De første produkter var Lowball og Highball. Det var starten på den populære Crispy serie som er blevet udvidet siden da. 

Det hele startede med Lowball & Highball fra Crispy serien

Dristig at være anderledes

-------

Da Frederik Bagger etablerede virksomheden, ønskede han at gøre opmærksom på sit mærke i branchen. Frederik mente, at industrien havde brug for et frisk pust.

Ny inspiration. Mere provokerende. Noget forførende.

Vigtigst er noget udestående, der udfordrer perfektion. Disse er de værdier, der udgør Frederik Bagger univers.   

Mens du tager ansvar....

-------

Det andet aspekt fra dag 1 har altid været at stræbe efter bæredygtighed, både inden for produkterne selv, men også i hvert trin af produktionen. Frederik Bagger bruger kun FDA- godkendte producenter og bruger genanvendt emballage. Kontinuerligt arbejder vi for at reducere vores indvirkning på miljøet.