Georg Jensen - Cobra Gulvstage 40 cm. Lille i materialet material fra Georg Jensen - 5705145083264

Georg Jensen - Cobra Gulvstage 40 cm. Lille

Georg Jensen - Cobra Gulvstage 40 cm. Lille

Varenummer
5705145083264

Georg Jensen Cobra Gulvstage 40 cm. Lille. 

Den berømte og populære lysestage Cobra er vokset og fås nu også som en spektakulær gulvstage, der på mange måder er svær at komme udenom. De samme drilske kurver og bølgede look dominerer formsproget, så den store ændring er længden af stagerne, der naturligvis også har fået en tyngde og soliditet, der gør dem velegnede til en position på gulvet i stuen, entreen eller kontoret. Cobra-stagen fra Georg Jensen troner majestætisk både alene og i en gruppe på tre eller flere stager.

Den tyske designer Constantin Wortmann insisterer på at skabe produkter, der rører mennesker. Det betyder ikke så meget om reaktionen er grin eller glæde, blot han lykkes med at vække ægte menneskelige følelser. Cobra-kollektionens legesyge æstetik er således et levende eksempel på Wortmanns filosofi og uprætentiøse tilgang til formgivning. Og måske er dét den væsentligste grund til deres store succes.

Gulvstagen Cobra er udført i glaspoleret rustfrit stål med en finish, der kaster det levende lys tilbage i rummet og skaber mageløse effekter.1.799,00 kr
Din pris:
Tilbudspris 1.529,15 kr Normalpris 1.799,00 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og billig returfragt
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


  Specifikationer
  Ean135705145083264
  MærkeGeorg Jensen
  Højde40 cm.
  MaterialeRustfrit stål
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.