Kähler - Fiora Guld Vase 20 cm. i materialet materiale fra Kähler - 5703779161822

Kähler - Fiora Guld Vase 20 cm. (UDGÅET)

Kähler - Fiora Guld Vase 20 cm. (UDGÅET)

Varenummer
5703779161822

Kähler vase guld

Kählers Fiora serien byder blandt andet på en smuk lille vase i guld med en overraskende og sjov silhuet.

Den ensfarvede guld vase er lavet af den danske designer Stine Goya. Stine Goya blev inspireret af Kählers historie fra 50-60’erne.

Du kan bruge den gyldne Fiora-vase som et lille smukt fremtrædende kunstværk, for eksempel i vindueskarmen.

Se de andre produker fra Fiora serien her >>

349,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 297,46 kr Normalpris 349,95 kr
 
   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og nem retur
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135703779161822
MærkeKähler
Bredde16 cm.
Højde20 cm.
MaterialeKeramik
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.