Kähler - Hammershøi Kop 20 cl. Indigo i materialet materiale fra Kähler - 5703779172156

Kähler - Hammershøi Kop 20 cl. Indigo

Kähler - Hammershøi Kop 20 cl. Indigo

Varenummer
5703779172156

Kähler termokop

I det smukke Hammershøi stel er der nu kommet en fin termokop i et elegant og tidsløse design i farven indigoblå.

Inviter dine venner og din familie på en god kop kaffe eller te og match med Hammershøi seriens øvrige skønne farver for et alsidigt og levende look.

Se andre kopper fra Hammershøi serien her >>

179,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 152,96 kr Normalpris 179,95 kr
   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og billig returfragt
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135703779172156
MærkeKähler
Rumindhold20 cl.
Julian pakker ordrer
Thomas fra Emmaly's

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.