Kähler - Hammershøi Jul 2021 Krus 33 cl. i materialet material fra Kähler - 5703779185873

Kähler - Hammershøi Jul 2021 Krus 33 cl.

Kähler - Hammershøi Jul 2021 Krus 33 cl.

Varenummer
5703779185873

Kählers Hammershøi klassiske hvide krus har fået et nyt motiv til 2021. Kruset er dekoreret med nostalgiske jule-elementer som kronhjort, flettet julehjerte, peberkagemand, mens den grønne lærkegren skaber en kontinuitet i designet. Motiverne er malet med en moderne streg og en farveskala, som bringer minderne om jul i gamle dage frem.

Kruset fra Hammershøi Jul 2021 stråler af varm julestemning og alle motiver leder tankerne tilbage til barndommens jul. Hold varmen gennem hele december med gløgg, varm chokolade eller et krus kaffe. Motiverne er tegnet med en moderne streg og en farveskala, som bringer minderne om jul i gamle dage frem.

Designet af Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen.

Din pris:
199,95 kr

P책 lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Jule gaveindpakning

   Jule gaveindpakning

   18,00 kr

  • Alm. gaveindpakning

   Alm. gaveindpakning

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og billig returfragt
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  Specifikationer
  Ean135703779185873
  MærkeKähler
  Bredde12,5 cm.
  Højde10 cm.
  Rumindhold33 cl.
  MaterialeKeramik
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.