Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 19 cm. i materialet materiale fra Kähler - 5703779181349

Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 19 cm.

Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 19 cm.

Varenummer
5703779181349

Kabell vase i støvet blå

Tag naturen med indenfor med disse dekorative nye vaser fra Kabell-serien, der med deres unikke florale univers gør dem dekorative, uanset om de står med blomster eller skulpturelt for sig selv. Findes i tre forskellige størrelser og farver indigoblå, støvet blå og støvet rosa med blomsterdekorationer i en mørkere tone. De trækker tråde til Kählers historie, da de er opkaldt efter en af de kvindelige malere. Perfekt som kreativt design til boligen og som smuk gaveide.

Se sortimentet her

349,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 199,95 kr Normalpris 349,95 kr
 

MASSER AF VANVITTIGE TILBUD

Hos os finder du næsten med garanti altid det du søger og meget af det til en skarp pris.

Du kan se hele vores udsalg her

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og billig returfragt
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135703779181349
MærkeKähler
Højde19
MaterialePorcelæn
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.