Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 26,5 cm. i materialet materiale fra Kähler - 5703779181356

Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 26,5 cm.

Kähler - Kabell Vase Støvet Blå 26,5 cm.

Varenummer
5703779181356

Kabell vase i støvet blå

En af tidens største trends inden for boligindretning er at tage naturen med indenfor. Med de skønne Kabell-vaser i støvet blå er dekorationerne på en gang detaljerede, feminine og afdæmpede. De har en tydelig reference til Kählers arv og historiske arbejde med at bruge keramiske virkemidler i dekoreringen, glasurer og overflader. Serien fås i tre skønne nuancer, indigoblå, støvet blå og støvet rosa og vil pynte i enhver boligindretning.

Se sortimentet her

499,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 399,96 kr Normalpris 499,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

- stk. +

  BLACK WEEKEND SLUTTER OM

Årets vildeste rabatter - du kan spare helt op til 60%!
Grundet teknisk fejl har ikke alle kunne bestille fredag, vi har derfor forlænget tilbuddene til søndag aften

UDFORSK ALLE TILBUD

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og nem retur
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135703779181356
MærkeKähler
Højde26.5
MaterialePorcelæn
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.