Kähler - Nobili Fyrfadsstage snehvid 28,5 cm. i materialet material fra Kähler - 5703779162126

Kähler - Nobili Fyrfadsstage snehvid 28,5 cm.

Kähler - Nobili Fyrfadsstage snehvid 28,5 cm.

Varenummer
5703779162126

Kähler Nobili Fyrfadsstage

Den populære Nobili serie fra Kähler består blandt andet af en stor Nobili lysestage i form af et majestætisk, snedækket grantræ.

Fyrfadsstagerne i serien er lavet med levende, snehvidt glasur, der skaber en smuk overfladetekstur og giver Nobili stagen sit særlige udtryk.

Der er lavet små hånddekorerede huller, der lader lyset skinne igennem, når stearinlyset tændes i den unikke stage.

Du kan finde de andre Nobili fyrfadsstager her >>

299,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 239,96 kr Normalpris 299,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

- stk. +

  BLACK WEEKEND SLUTTER OM

Årets vildeste rabatter - du kan spare helt op til 60%!
Grundet teknisk fejl har ikke alle kunne bestille fredag, vi har derfor forlænget tilbuddene til søndag aften

UDFORSK ALLE TILBUD

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og nem retur
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135703779162126
MærkeKähler
Bredde11.5 cm.
Højde28.5 cm.
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.