Kay Bojesen - Reworked Jubilæumsabe Lille (Begrænset parti) i materialet materiale fra Kay Bojesen - 5709513392583

Kay Bojesen - Reworked Jubilæumsabe Lille (Begrænset parti)

Kay Bojesen - Reworked Jubilæumsabe Lille (Begrænset parti)

Varenummer
5709513392583

Reworked Jubilæums abe i lille er det nye medlem af Kay Bojesens familie.
Den er skabt med et formål og det er at genbruge alle de rester af træ, som normalt blot bliver kasseret i produktionen. Så i stedet for at gå til spilde, så får det lige pludselig en værdi og samtidig bliver et helt nyt produkt skabt.

Særudgaven har et 70 års jubilæumsstempel på poten og kommer i en særlig jubilæumsæske af træ i 2021 i begrænset antal.

Jubilæumsaben er produceret af forskellige sorter træ, hvor de anvender teak, valnød, eg, ask, ahorn, limba, mahogni m.fl. De kan ikke garantere hvilke træsorter, hver af aberne er produceret i grundet begrænset udbud af resttræ. Men de nævnte træsorter er dem, der kan indgå i designet.

Så når du modtager din abe, så er den helt unik og ikke ens med alle de andre.

Din pris:
1.195,00 kr

P책 lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Jule gaveindpakning

   Jule gaveindpakning

   18,00 kr

  • Alm. gaveindpakning

   Alm. gaveindpakning

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og billig returfragt
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  Specifikationer
  Ean135709513392583
  MærkeKay Bojesen
  Bredde19,5 cm.
  Højde19 cm.
  Dybde6,5 cm.
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.