Klarborg - Benedicte & Bamsine i materialet materiale fra Klarborg - 5714792550081

Klarborg - Benedicte & Bamsine

Klarborg - Benedicte & Bamsine

Varenummer
5714792550081
Mød Benedicte og Bamsine. Det søde nye par i Klarborg serien, som passer sammen med Buster & Teddi.
599,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 499,95 kr Normalpris 599,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Alm. papir

   Alm. papir

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og nem retur
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  Benedicte er en munter, sød og rolig nisse. Hun er nøjsom og stiller ikke store krav. Når hun har brug for en lur, klatrer hun op på Bamsines skød, der kærligt byder hende velkommen i hendes arme. Snart sover Benedicte sikkert og drømmer om smukke kjoler i sine yndlingsfarver, lyserød og lyserød. Bjørnen Bamsine er kærlig, blød og charmerende. Du føler dig sikker med hende, og en lur i hendes arme er den bedste ting i verden. Bamsine er ligesom Teddi meget beskyttende og kærlig. Når Benedicte falder, henter Bamsine hende op, så hun kan ligge stille og sikkert i sine kælne arme. De elsker hinanden meget og er næsten uadskillelige! Selvfølgelig har de et godt øje for Buster og Teddy, som de også bruger meget tid sammen med.
  Specifikationer
  Ean135714792550081
  MærkeKlarborg
  Højde16 cm.
  MaterialeSpecialkeramik
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.