Klarborg - Nisserikker 2020 i materialet material fra Klarborg - 5714792550029-1

Klarborg - Nisserikker 2020

Klarborg - Nisserikker 2020

Varenummer
5714792550029

De sødeste nisserikker i år 2020 i garnrulle og kurv.

Sættet med de to søde nisserikker 2020 er helt perfekte som ophæng på årets juletræ. Måske bare på en smuk grangren eller troldegren i stuen. Lige meget hvad så er årets nisserikker super skønne at have hængende med deres nordiske farver og søde, røde nissehuer. Årets hængenisser forestiller to nisser, der hver især kigger sødt frem fra en garnrulle og en sød kurv, fyldt med halm. De er så fine og leder tankerne hen imod den gode gamle jul.


149,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 127,46 kr Normalpris 149,95 kr

På lager: 1-4 dages levering

Vælg din indpakning

  • Sand

   Sand

   18,00 kr

  • Coral

   Coral

   18,00 kr

  • Blade

   Blade

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og nem retur
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


  Specifikationer
  Ean135714792550029
  MærkeKlarborg
  Højde4 - 5 cm.
  MaterialePolyresin


  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.