Find alle vores lækre mærker her

Hos Emmaly's finder du et stort udvalg af klassiske, kendte varer fra de største brands såsom Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Kähler, Frederik Bagger og Spring Copenhagen. Vi udvælger også en række helt unikke varer, som mange andre ikke forhandler. Vi holder os opdateret ved at være i tæt dialog med vores leverandører, deltage i de største boligmesser og generelt følge med i udviklingen indenfor design, bolig og mode.

Populære mærker

Christian Bitz
Eva Solo
Frederik Bagger
Georg Jensen
Kähler
Kay Bojesen
Klarborg
LindDNA
Lyngby Porcelæn
Raw
Royal Copenhagen
Spring Copenhagen

Alle mærker

Gode tilbud på Royal Copenhagen

Vi har altid et stort udvalg af Royal Copenhagen, og det gælder både tallerkener, kopper, skåle og meget mere på lager – og har vi det ikke, kan vi skaffe det hjem til dig. Du finder hele 18 forskellige serier, som du kan gå på opdagelse i og blande efter din smag. Vi er selvfølgelig også med i Royal Copenhagens brudgaranti-ordning og tilbyder derfor 2 års brudgaranti på produkter fra alle 1. sorterings stel.


De ikoniske træfigurer fra Kay Bojesen

Hos Emmaly’s har vi et stort udvalg af de ikoniske træfigurer fra en af Danmarks mest populære kunsthåndværkere, nemlig Kay Bojesen. Under vores kategori med Kay Bojesen finder du både den klassiske abe i forskellige størrelser og træsorter, turtelduer, bil, garder, elefant, julemand og mange andre populære figurer, hertil også tilbehør til dem.


Nordisk design når det er bedst - Kähler

I dag omtales Kähler, som et af Danmarks mest eftertragtede bolig- og interiør brands, der især er kendt for sin stribede Omaggio-serie og Hammershøi-serien med de ikoniske riller, som begge er bestsellers hos Emmaly’s.

Du finder næsten ikke et hjem i Danmark i dag, som ikke har en eller flere produkter fra Kähler til at pynte eller blive brugt i hverdagen. Vi har et kæmpe udvalg af både stel, vaser, lysestager og meget mere fra Kähler, som du kan gå på opdagelse i.


Smukkeste glas fra populære Frederik Bagger

Hos Emmaly’s har vi et stort udvalg af de populære glas fra Frederik Bagger - alt fra de populære vinglas i forskellige farver til vandglas og ikke mindst champagneglas. Frederik Bagger er mest kendt for sin Crispy-serie, der både indeholder glas, kander, service, julepynt og drinksshaker.


Farverigt stel og klassiske vaser fra Lyngby Porcelæn

Vi har et stort udvalg af Lyngby Porcelæn, fx finder du det populære og farverige Rhombe stel i alverdens smukke farver, de fine og klassiske Lyngby vaser i forskellige farver og størrelser, som du næsten finder i ethvert hjem og andre skønne produkter. Mangler vi et produkt som du bare må have, så kan du altid kontakte os og så vil vi forsøge at bestille det hjem til dig.

Det sødeste påskepynt og julepynt fra Klarborg

Nogle af de produkter, der sælges mest af her på Emmaly’s er Klarborg. For mange er Klarborg nisserne fast inventar, når den søde juletid nærmer sig. Det er heldigvis ikke kun over julen, at vi kan nyde den fine Klarborg pynt i stuerne. Klarborg producerer nemlig også påskepynt. Små søde kaniner og kyllinger, som kan købes enkeltvis, så du selv har mulighed for at sammensætte dem, som du vil.


Dansk design med fokus på bæredygtighed

Et nyere brand som du måske har spottet før i butikkerne rundt omkring er LindDNA, hvor især deres dækkeservietter ofte sælger ud, da de er så populære.

Produkterne er lavet i en kombination af 80% genbrugslæder og 20% naturgummi, og så er de super nemme at rengøre og passer dermed perfekt på et ethvert spisebord - også hvis du har børn med til bords. Du kan nemt kombinere både dækkeservietter og glasbrikker i de forskellige farver og former, så du kan skabe dit helt eget udtryk på spisebordet.


Georg Jensen - Elegante kvalitetsprodukter til dit hjem

I vores store udvalg af Georg Jensen finder du bl.a. vaser og lysestager, herunder de elegante Cobra lysestager, som med sin smukke bølgede form tilfører ekstra luksus og kvalitet til dit hjem.

Udover lysestager finder du desuden et stort udvalg af de dekorative Georg Jensen vaser her hos Emmaly’s. Vaserne fås både i stål og glas, som passer perfekt ind i den nordiske moderne stil. Tag et kig igennem kategorien - du vil med stor sandsynlighed blive fristet af de mange designs, hvor der er kælet for detaljerne.


Mix og match med Christian Bitz

Hos Emmaly’s er vi meget stolte af at forhandle dette populære brand, som indtog de danske hjem meget hurtigt - selvfølgelig Christian Bitz. Du finder bl.a. robust keramisk stentøj i forskellige farver. Gå endelig på opdagelse og bland dine yndlings produkter fra serien. Du kan f.eks. købe de flotte middagstallerkner og mikse dem med dækketallerkner.

 
Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Mærke
Pris