Bloom

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
pr. side

8 varer

Faldende orden
 1. Georg Jensen - Bloom Botanica Vase 15 cm.
  Tilbudspris 424,96 kr Normalpris 499,95 kr
 2. Georg Jensen - Bloom Botanica Lysestagesæt
  Tilbudspris 849,96 kr Normalpris 999,95 kr
 3. Georg Jensen - Bloom Lysestage 2 stk.
  Tilbudspris 849,96 kr Normalpris 999,95 kr
 4. Georg Jensen - Bloom Skål Stor
  Tilbudspris 1.104,15 kr Normalpris 1.299,00 kr
 5. Georg Jensen - Bloom Skål Petit
  Tilbudspris 509,96 kr Normalpris 599,95 kr
 6. Georg Jensen - Bloom Skål Høj Mellem
  Tilbudspris 599,96 kr Normalpris 749,95 kr
 7. Georg Jensen - Bloom Saltkar Med Ske
  Tilbudspris 249,95 kr Normalpris 299,95 kr
 8. Georg Jensen - Bloom Serverings Skeer
  Tilbudspris 314,46 kr Normalpris 369,95 kr

Bloom

Georg Jensen Bloom er kendetegnet ved sit lette og funktionelle udtryk, som medvirker til, at hjemmet får et luksuriøst og roligt udtryk. Køb den smukke brugskunst her hos Emmalys, hvor vi stolt forhandler af den funktionelle og smukke Bloom serie fra Georg Jensen.

Georg Jensen Bloom skål

Den populære Bloom skål fra Georg Jensen er designet af Helle Damkjær, som blev fortryllet af Japans blomstrende kirsebærtræer, hvilket resulterede i, at hun designede den smukke Bloom serie. Damkjær er en anerkendt designer, som arbejder sammen med flere af de store designbrands i New York, Tokyo og København. Hendes designmæssige pallette er bred, da hun både designer brugskunst, smykker, møbler, accessories til hjemmet og meget mere.

Vi kender alle den følelse, som fylder vores krop, når vi ser de spirende kirsebærtræer med smukke lyserøde blomster. Der er næsten ikke noget mere fredsfyldt end synet af et lyserødt kirsebærtræ, som vifter i vinden. Samme følelse prøver Damkjær at frembringe med de smukke silhuetter, der former Georg Jensen Bloom. Hun forklarer selv, at hun til dagligt befinder sig i Paris – en by, hvor der altid er fuld fart over feltet. Når hun har brug for en kontrast til Europa, rejser hun til det fjerne Østen, hvor hun finder inspiration fra de unikke landskaber og naturlige former.

Let rengøring af Bloom

Leder du efter smuk brugskunst, som er nemt at rengøre efter brug? Georg Jensen Bloom er fremstillet i rustfrit stål, som er velegnet til både dekoration og servering, og du kan roligt servere aftenens menu i dine Bloom skåle, da rengøringen går let som en leg.

Bloom kollektionen kan rengøres med en blød klud, som er dyppet i varmt vand og lidt mildt opvaskemiddel. Skålene må hverken pudses eller skrubbes, da dette kan skade den elegante overflade. Bloom serien fra Georg Jensen er både smart og smuk, og du vil med sikkerhed elske alt ved den luksuriøse kollektion, hvis du elsker at give borddækningen et ekstra pift.