Copenhagen

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
pr. side

7 varer

Faldende orden
 1. Georg Jensen - Bernadotte Kagegafler 4 stk.
  Tilbudspris 339,96 kr Normalpris 399,95 kr
 2. Georg Jensen - Copenhagen Lang Teske 4 stk.
  Tilbudspris 322,96 kr Normalpris 379,95 kr
 3. Georg Jensen - Copenhagen Serveringsæt Mat 2 dele
  Tilbudspris 365,46 kr Normalpris 429,95 kr
 4. Georg Jensen - Copenhagen Kagegaffel/barnegaffel
  Tilbudspris 93,46 kr Normalpris 109,95 kr
 5. Georg Jensen - Copenhagen Salatbestik 2 Dele
  Tilbudspris 399,96 kr Normalpris 499,95 kr
 6. Georg Jensen - Copenhagen Spiseske
  Tilbudspris 103,96 kr Normalpris 129,95 kr
 7. Georg Jensen - Copenhagen Lysestage 44 cm.
  Tilbudspris 3.399,15 kr Normalpris 3.999,00 kr

Copenhagen

Det er nok ingen hemmelighed, at Georg Jensen er god til bestik. Hos Emmalys har vi flere forskellige bestikserier fra Georg Jensen, og vi elsker dem alle for deres funktionalitet og elegance. For hvis der noget vi elsker på et middagsbord, er det nemlig funktionelt og elegant service. Køb dit nye bestik her i webshoppen, hvor vi blandt andet har Georg Jensen Copenhagen bestikket.

Designeren bag Georg Jensen Copenhagen

I 1991 designede Grethe Meyer det smukke Georg Jensen Copenhagen bestik. Det smukke bestik fik hurtigt en stor plads i danskernes hjerter. I forhold til funktionalitet og design er bestikket på lige fod med alle Georg Jensens andre serier, hvor fokus er på det visuelle udtryk og funktionaliteten.

At et bestik både lever op til vores funktionelle og visuelle krav er vigtigt i forhold til, hvornår det bruges. Et bestik som Copenhagen fra Georg Jensen kan både pryde det fine bord, som er pyntet op til gæster eller benyttes, når du dækker op til hverdagsmiddagen. Enhver ret, som nydes med Georg Jensen Copenhagen bestikket, fremstår fra sin bedste side.

Et brugsvenligt og smukt materiale

Grethe Meyer blev meget anerkendt for sit biddrag til de danske middagsborde, hvilket ikke er nogen overraskelse for os, efter vi har prøvet Copenhagen bestikket. Bestiksættet bærer præg af at være særdeles gennemtænkt og velovervejet i sit design, og man er ikke i tvivl om, hvad fokus har været under designet af Copenhagen bestikket – funktionalitet såvel som design.

Georg Jensen Copenhagen bestikket er udarbejdet i rustfrit stål med en mat overflade, som giver dit middagsbord et underspillet elegant look. Er du på udkig efter bestik, der kan holde i mange år? Copenhagen bestikket kan holde til lidt af det hele, og efter at have været på markedet i snart 30 år, kan vi stolt sige, at det er testet af hverdagen. Et perfekt bestik til alle anledninger.