Elephant

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
pr. side

6 varer

Faldende orden
 1. Georg Jensen - Elephant Flaskeåbner & Nøglering
  Tilbudspris 463,96 kr Normalpris 579,95 kr
 2. Georg Jensen - Elephant Barnesæt Blank Stål 5 Dele
  Tilbudspris 719,96 kr Normalpris 899,95 kr
 3. Georg Jensen - Elephant Nøglering
  Tilbudspris 279,96 kr Normalpris 349,95 kr
 4. Georg Jensen - Moneyphant M/Tvillinger
  Tilbudspris 639,96 kr Normalpris 799,95 kr
 5. Georg Jensen - Moneyphant Stor
  Tilbudspris 559,96 kr Normalpris 699,95 kr
 6. Georg Jensen - Øllefant Flaskeåbner
  Tilbudspris 239,96 kr Normalpris 299,95 kr

Georg Jensen elefanten er en anerkendt klassiker. De fleste danskere har åbnet en øl med den smukke øllefant-oplukker. Her i kategorien med Georg Jensen Elephant kan du finde flere forskellige ikoner fra serien, som alle lever op til Georg Jensen høje krav til elegance og funktionalitet.


Georg Jensen Elefant

Du kender nok den klassiske øllefant – altså Georg Jensens ikoniske oplukker, der er formet som en elefant. Hos Emmalys finder du elefanten i flere afskygninger. Den kan købes som nøglering, som oplukker og endda som lysestage.

Georg Jensen Elephant har med sin blanke overflade et luksuriøst look, som mange elsker. Ikonet er skabt ud fra den samme tankegang som alle Georg Jensens andre produkter. Nemlig at funktionalitet og de visuelle udtryk går hånd i hånd, og at begge dele er centrale elementer, når et nyt ikon designes.

Georg Jensens elefant blev designet af Jørgen Møller og hans barnebarn i 1987. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at der i dag findes flere udgaver af Elephant i egetræ. Egetræet gør elefanten perfekt til leg, og den er derfor både benyttet som legetøj og som pynt på kommoder og i vindueskarme.

Elephant til børnene

Udover den fine Elephant i egetræ findes der flere ikoner, som både kan pynte rund t omkring i huset og benyttes af børnene, når de skal lege. Her i vores kategori med Georg Jensen Elephant finder du blandt andet en sparegris, som børnene kan gemme sin personlige opsparing i eller den fine tooth box, som er en fin æske i blankt metal, hvor børnene kan gemme deres mælketænder i.

Hvis du selv eller dine børn fortjener en fin og funktionel gave fra Georg Jensen, vil det være en god idé at starte med at besøge vores webshop. Vi har et stort udvalg af mange fine ikoner fra Georg Jensen, som kan blive dine i dag.