New York

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
pr. side

5 varer

Faldende orden
 1. Georg Jensen - New York Serveringssæt 3 Dele
  Tilbudspris 577,96 kr Normalpris 679,95 kr
 2. Georg Jensen - New York Bestiksæt 4 dele
  Tilbudspris 339,96 kr Normalpris 399,95 kr
 3. Georg Jensen - New York Bestiksæt 16 dele
  Tilbudspris 1.007,28 kr Normalpris 1.399,00 kr
 4. Georg Jensen - New York Spisegaffel 19,1 cm.
  Tilbudspris 103,96 kr Normalpris 129,95 kr
 5. Georg Jensen - New York Spiseske 19,5 cm.
  Tilbudspris 103,96 kr Normalpris 129,95 kr

New York

I dag er bestik et vigtigt tilbehør til alle vores måltider. Hvad end du spiser morgen-, middags- eller aftensmad, så har bestikket en fast plads ved bordet. Hos Emmalys er vi stolte af at sælge den smukke bestikserie New York fra Georg Jensen. Tag et kig i udvalget her.

Designeren bag Georg Jensen New York bestik

Georg Jensen New York bestikket blev designet tilbage i 1963 af Henning Koppel. Bestikket er lavet i en god kvalitet, som kan holde gennem flere generationer. Den høje kvalitet og holdbarhed designes derfor stadig ud fra samme design den dag i dag. Hvorfor ændre på en klassiker som virker upåklageligt?

Da Henning Koppel kom til Georg Jensen, var han med til at lave en vigtig omvæltning i virksomheden. Til trods for tidligere vægtede Koppel funktionalitet lige så højt som elegance. Derved blev der endnu et krav og mål, som Georg Jensen bestikserierne skulle leve op til. Denne omvæltning fik stor betydning for Georg Jensen, som nu begyndte at lancere nogle meget unikke serviceserier såsom New York bestikket.

Funktionelt og flot

Hos Emmalys er vi vilde med Georg Jensen New York bestikket. Det er et smukt bestik, som tiltaler os med sine bløde kanter og sit matte udtryk. Bestikket er designet i mat rustfrit stål, som ligger perfekt i hånden og som sagtens kan holde til at blive brugt hver dag.

Mangler du et nyt bestiksæt i skuffen? Køb Georg Jensen New York bestikket her hos Emmalys i dag. Vi er sikre på at du, ligesom mange andre danskere, vil elske bestikkets udtryk og funktionalitet. Tag er kig her i webshoppen, hvor vi har et godt udvalg af Georg Jensen serier, herunder Manhattan, Bloom, Bernadotte, Alfredo og meget mere.