Nellemann

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
pr. side

2 varer

Faldende orden
  1. Kähler - Nellemann vase/stage 2lys brun
    Tilbudspris 169,95 kr Normalpris 299,95 kr
  2. Kähler - Nellemann Vase/Lysestage Hindbær Rød
    Tilbudspris 169,95 kr Normalpris 299,95 kr

De kombinerede lysestager og vaser fra Kählers Nellemann-serie er både minimalistiske og funktionelle. De giver plads til, at du kan udtrykke din fantasi, og dekorere dem som du vil. Hvorvidt du vil bruge den som vase, lysestage eller som kombineret vase/lysestage er helt op til dig. Det stærke, men ligeledes skrøbelige Nellemann design giver dig mulighed for at pynte dit hjem, som du vil. Pluk dine yndlingsblomster fra haven og sæt dem i den ene ende for at give et indblik i, hvem du er som person. I den anden ende kan du skabe hygge med et lys, som giver ro og varme.


Ikoniske Kähler

Den danske keramikvirksomhed Kähler har i over 175 år produceret smukke ikoniske kunsthåndværker, som i dag pryder mange danske hjem. I 1839, da Kähler startede, udarbejdede de udelukkende køkkentøj og kakkelovne, men i 1880’erne begyndte en ny rejse, hvor kunstkeramikken blev fokus – og dét er vi meget glade for. I dag har Kähler stået bag mange klassiske designikoner, og især deres Nellemann vase/lysestage har fået vores opmærksomhed grundet dens minimalistiske og funktionelle udtryk.

Nellemann

Kählers kombinerede Nellemann lysestage/vase fås i fire smukke farver hos Emmalys: blomme, isgrå, mørkeblå og snehvid. Farverne passer flot til hinanden og kan derfor kombineres for at opnå mere dybde i indretningen. Lav et hyggeligt hjørne, hvor blomster og lys skaber ro og hygge.

Kähler og Nellemann hos Emmalys

Hos Emmalys er vi stolte af vores store Kähler sortiment, som med stor sandsynlighed gemmer på det, som du mangler. Om sommeren er vi især glade for at pynte vores Nelleman vase/lysestage med små farverige blomster fra haven. I de kolde måneder pynter vi den i stedet med grene i den ene ende og lys i den anden. En dejlig kombination, som giver plads til fantasien. Køb Nellemann her hos Emmalys i dag.