Leaf

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
pr. side

4 varer

Faldende orden
 1. Knabstrup - Leaf Vase Hvid 21 cm
  Tilbudspris 382,46 kr Normalpris 449,95 kr
 2. Knabstrup - Leaf Vase Hvid 26 cm
  Tilbudspris 509,96 kr Normalpris 599,95 kr
 3. Knabstrup - Leaf Vase Celadon 21 cm
  Tilbudspris 339,96 kr Normalpris 399,95 kr
 4. Knabstrup - Leaf Vase Celadon 26 cm
  Tilbudspris 509,96 kr Normalpris 599,95 kr

Georg Jensen er kendt for sine smukke kollektioner, som pryder mange danske hjem, og Legacy kollektionen er ingen undtagelse. Legacy er skabt ud fra tanken om, at stil og funktion ikke behøver at udelukke hinanden. Den er nemlig både smuk og funktionel. Køb Georg Jensen Legacy online i dag på emmalys.dk's webshop.


Legacy er funktionelt design

Den smukke Legacy kollektion er perfekt som gave, til den der har alt. Ikke nok med at kollektionen er smuk og funktionel – den er også præget af høj kvalitet og tidsløst design, så den kan gå i arv gennem generationer. Brug eksempelvis de fine skåle som elegante slikskåle, eller brug dem i bryggerset så nøgler og andet altid er samlet på ét og samme sted.

Georg Jensen er kendt for sine elegante designs, der er udarbejdet i rustfrit stål med en skinnende overflade, og du vil derfor, uden problemer, kunne sammensætte Legacy kollektionen med andre genstande fra Georg Jensen. Se eksempelvis vores store udvalg af Georg Jensens andre kollektioner såsom Bernadotte og Manhattan, der fungerer perfekt sammen med Legacy.

Designeren bag Legacy

Legacy kollektionen blev lanceret i 2009 af den industrielle designer Phillip Bro Ludvigsen, som er uddannet på Danmarks designskole. Ludvigsen er kendt for sine banebrydende designs, som matcher den moderne tankegang. Legacy er udarbejdet i en krombelagt zinklegering, hvilket betyder, at hver genstand er i høj kvalitet og holder gennem flere generationer.

Kollektionen har stort fokus på funktionalitet og design, da disse elementer er vigtige i forhold til alle Georg Jensens serier. Gennem kollektionen har Ludvigsen formået at vise, at de praktiske behov ikke nødvendigvis behøver at udelukke det smukke, det opfindsomme og fornyelsen. Så er du vild med Georg Jensen generelt? Og er du vild med praktiske materialer, som ligeledes tager sig godt ud? Så vil du helt sikkert blive fan af Legacy serien!