Riflet Signatur

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stellet Riflet Signatur bærer Royal Copenhagen signaturen med stolthed. Den signatur, som vi normalt ser i bunden af Royal Copenhagens produkter, er flyttet over på forsiden og forstørret, så kronen og de tre bølger kendetegner stellet og fanger opmærksomhed fra samlerne.

 

                                                          


Riflet Signatur som symbol

Signaturen er ikke fremmed for os, vi har set den mange gange før på bagsiden af stel fra Royal Copenhagen. Signaturen viser brandnavnet, som omringer en krone, herunder teksten ”handpainted since 1775” og sidst de tre ikoniske bølger.

 

En signatur er noget privat og personligt. Med dette stel byder Royal Copenhagen alle ind bag facaden. De tager os med ind bag facaden på de mange stel, der er blevet lavet siden 1775. Riflet Signatur er designet i 2007, og idéen stammer fra et ønske om, at vise symbolet for en evig søgen efter fornyelse.

 

De håndmalede bølger i Royal Copenhagens koboltblå farver symboliserer Storebælt, Lillebælt og Øresund. Hver enkelt linje i symbolet er malet med en passion for design og professionalisme. Hver enkel maler hos Royal Copenhagen har nemlig været igennem et langt træningsforløb på fire år, før de tegner deres første penselstrøg på et stel til butikkerne. Mange af malerene kan desuden genkende deres egne kunstværker rundt om i butikkerne, hvor de er smukt udstillet i butiksvinduerne.

 

Riflet Signatur hos Emmalys

Vi elsker den enkelthed og elegance, som den nye nordiske stil bringer med sig. Derfor elsker vi især også Riflet Signatur, som med sin enkelthed pryder ethvert bord. Dette stel fra Royal Copenhagen kan bruges i alle anledninger, uanset om det er en hverdagsaften, eller om du får fint besøg. Desuden kan Riflet Signatur mixes og matches på et utal af måder. Sæt det sammen med Hvid Riflet for et sikkert og enkelt look, eller mix det med Blå Mega Mussel og Blå Elements for at bryde det perfekte og skabe et kunstværk ud af din bordopdækning.