Sort Riflet

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sort Riflet

Tør du skille dig ud fra mængden? Så vil du med sikkerhed synes om Royal Copenhagens stel Sort Riflet. Stellet er en blanding af det kendte og det ukendte. Som navnet antyder er Sort Riflet et sort stel, der er karakteriseret med riflerne som vi blandt andet kender fra det musselmalede stel der kom frem helt tilbage i år 1775.


Sort Riflet fra Royal Copenhagen

Vi kender Royal Copenhagen som det blanke hvide porcelæn, der er beklædt med koboltblå blomster og æstetiske mønstre. I år 2006 tog firmaet en drastisk beslutning for at følge tidens trends og være nytænkende, hvilket man i den grad må sige, at de gjorde.

Formen er den samme, farven og følelsen er en helt anden. Kopper, tallerkner, æggebægere og resten af stellet har samme form som Hvid Riflet og Mega Mussel. Farven og følelsen på stellet er dog en helt anden. Sort Riflet skejer ud fra hvad, der normalt karakteriserer Royal Copenhagen.

Sort Riflet har en sort og mat overflade, som giver et andet look og et mere råt udtryk. På trods af en anden farve og overflade formår Royal Copenhagen dog stadig at bibeholde det rene og elegante look, som de har været kendt for siden første design.

Skal det mixes?

Selvom Sort Riflet skiller sig ud, fra det vi ellers kender fra Royal Copenhagen, så ændrer det ikke på, at stellene kan mixes og matches lige præcist, som man er i humør til. Man kan eksempelvis lægge en Hvid Riflet tallerken nederst på bordet, derefter en Sort Riflet oven på og slutte af med en skål fra Mega Mussel stellet. Alt fra Royal Copenhagen kan både mixes på tværs af stel eller stå alene.

Skal du bruge en gave? Sort Riflet er en sikker vinder. Den er anderledes, rå og feminin på en og samme tid. Kender du en der er selvstændig og har tonsvis af girl-power i sig? Hun vil helt sikkert kunne lide en gave fra Royal Copenhagens sorte stel, som skaber kontrast i hverdagen.