Stjernetegn

Royal Copenhagen er kendt for deres smukke og æstetiske designs. Det samme gælder for denne lidt utraditionelle kollektion, hvor det kongelige porcelæn hverken former tallerkner eller fade. Siden 2003 har Royal Copenhagen nemlig produceret smukke og tidsløse stjernetegn, som pynter i ethvert hjem.

 


12 stjernetegn

De tolv figurer symboliserer hvert sit stjernetegn, og har derfor alle forskellige karakteristika, som beskriver det stjernetegn de symboliserer. Alle stjernetegnene kan beskrives som værende eventyrlige og magiske, og de bærer præg af tanker, der er legende og stilfulde. Tankerne stammer fra den danske kunstner Christel Marrot, der i høj grad har skabt kunst ved disse figurer.

 

Stjernetegn

Kender du dit stjernetegn? Er du følsom og fantasifuld som fisken eller charmerende og social som tvillingen? Uanset hvilket stjernetegn du er født ind i, så vil der med sikkerhed være et stjernetegn som passer til dig og din personlighed. Royal Copenhagen har lavet populære og unikke designs siden 1775. En af grundende til, at Royal Copenhagen stadig er populære den dag i dag er, at de formår, at følge tidens trends. De moderne stjernetegn passer perfekt ind i den nye nordiske stil, som er meget populær i dag.

 

Figurerne er fremstillet i et fløjlsagtigt hvidt porcelæn, som tiltrækker opmærksomhed fra folk der går forbi og giver lys i hjemmet. Desuden tiltrækker figurenes skæve og anderledes look opmærksomhed. Man har aldrig set sådan et unikt stjernetegn, der er udarbejdet på denne måde. Royal Copenhagens stjernetegn er både lavet som feminine og maskuline, og der er derfor figurer til begge køn.

 

En moderne gave spækket med personlighed

Royal Copenhagens stjernetegn er alle unikke og har forskellige karakteristika. Derfor er figurerne en oplagt gaveidé, hvis man søger noget personligt. Et stjernetegn fra Royal Copenhagen er en gave, som man kan spejle sig selv i, og som udvikler sin personlighed dag for dag, nøjagtig som personen du giver stjernetegnet til.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.