NipNap - Lys Bambus Single

Varenummer
570000219421-1

Vink farvel til fedtede fingre

NipNap er kort sagt produktet for dig, der elsker chips, men hader fedtede fingre. Vi kender alle sammen godt følelsen af at ville spise lækre, fedtede chips, mens vi laver noget andet. Men når tastaturet bliver fedtet, siderne i bogen klistrer sammen og brikkerne fra ludo spillet pludselig lugter af sour cream & onion, er det ikke så lækkert længere.

Med NipNap kan du nyde dine chips, uden de irriterende fedtede fingere, der ellers altid har fulgt med. NipNap er tilmed fremstillet i bæredygtigt bambus, så du kan smovse videre uden at skade miljøet.

Med NipNap bliver dit største problem at vælge hvilken smag chips, du vil have næste gang. Velbekomme.

Din pris:
35,00 kr

OBS! - Prisen er pr. indpakning, ønskes der flere end 2 af samme produkt indpakket, så skal der lægges en ekstra indpakning i kurven.

Vælg din indpakning

  • Sand

   Sand

   18,00 kr

  • Coral

   Coral

   18,00 kr

  • Blade

   Blade

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og nem retur
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk
  • Bestik til chips, sushi og snacks
  • NipNap er sjov og nem at bruge
  • Holdes i midten og trykkes blødt sammen
  • Fremstillet af bæredygtigt bambus
  • Vaskes med vand og sulfo
  • 100% vegansk
  • Længde: 17 cm
  • Godkendt af fødevarestyrelsen
  Specifikationer
  Ean13570000219421
  MærkeNipNap
  Længde17 cm.
  MaterialeBambus


  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.