Pillivuyt - Plissé Tallerken 22 cm. i materialet materiale fra Pillivuyt - 3050910236263

Pillivuyt - Plissé Tallerken 22 cm.

Pillivuyt - Plissé Tallerken 22 cm.

Varenummer
3050910236263

Tallerkenen på 22 cm er god som frokosttallerken.

Plissé er kendt for sine plisserede linjer og den tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidlige støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Plissé er med sin plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance.


Pillivuyt fremstiller egen porcelænsmasse til fremstilling af deres service. Alle Pillivuyts produkter er særligt anpasset til mikroovn, er ovnfaste og kan sættes direkte fra fryser til ovn. (Fra -30C til +350C)

179,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 152,96 kr Normalpris 179,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

Vælg din indpakning

  • Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   Noter gerne hvilken anledning ved check ud.

   18,00 kr

 • Venligst tjek de valgte indpakninger

  Gaveindpakning tilføjet

  - stk. +
     Fri fragt til pakkeshop over 499,-
     Hurtig levering og billig returfragt
     Personlig service og prisgaranti
      Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
  Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


  Specifikationer
  Ean133050910236263
  MærkePillivuyt
  FarveHvid
  Bredde22 cm.
  FormRund
  MaterialePorcelæn
  Garanti2 år
  Maria fra Emmaly's
  Thomas fra Emmaly's
  Julian pakker ordrer
  Camilla med ordrer

  Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

  Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

  Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

  Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

  Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

  Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

  Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.