Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 2 år på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 2 år fra købsdatoen.
Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af egen skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere, når du har konstateret fejlen eller manglen. 
I henhold til reklamationsretten kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene refunderet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Inden du sender varen retur er det vigtigt, at du først kontakter vores kundeservice, der vil tage stilling til, om varen skal sendes retur. 
Såfremt vi skal betale rimelige fragtomkosninger, vil du modtage en returlabel.

For reklamation af en vare bedes du sende til nedenstående adresse:

Emmalys.dk
Karinavej 2
4270 Høng

Udskriv venligst denne reklamationsseddel og vedlæg returpakken.
Husk varen altid skal sendes i forsvarlig emballage.
 


Brudgaranti

2 års brudgaranti: Ved køb af produkter fra Royal Copenhagen, yder vi 24 måneder brudgaranti fra købsdatoen. Det gælder for alle stel på webshoppen - dog kun 1. sortering. Garantien kan bruges én gang pr. produkt; ved sampak af f.eks. 2 krus i en sampak, kan der modtages 2 nye krus.
Ombytning af produkt med brud er kun igennem Emmalys.dk, og vi skal have tilsendt den ødelagte vare for at kunne ombytte den.
Du bestiller en fragtlabel her.

Husk at oplyse dit ordrenummer og notér at det vedrører brudgaranti; du kan evt. printe og vedlægge denne returseddel Klik her.

  • Brudgarantien gælder ikke for varer, som på købstidspunktet er udgået af produktion. 
  • Brudgarantien gælder kun for privatpersoners køb og kan kun anvendes af privatpersoner. Erhvervsdrivendes køb og brug, er således ikke omfattet af brudgarantien, og brudgarantien kan ikke anvendes af erhvervsdrivende.
  • Brudgaranti er kun gældende i Danmark.