Spar 26% på alle produkter fra Frederik Bagger

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 2 år på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 2 år fra købsdatoen.
Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af egen skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere, når du har konstateret fejlen eller manglen. 
I henhold til reklamationsretten kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene refunderet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Inden du sender varen retur er det vigtigt, at du først kontakter vores kundeservice, der vil tage stilling til, om varen skal sendes retur. 
Såfremt vi skal betale rimelige fragtomkosninger, vil du modtage en returlabel.

For reklamation af en vare bedes du sende til nedenstående adresse:

Emmalys.dk
Karinavej 2
4270 Høng

Udskriv venligst denne reklamationsseddel og vedlæg returpakken.
Husk varen altid skal sendes i forsvarlig emballage.
 


Brudgaranti

2 års brudgaranti: Emmalys.dk er med i Royal Copenhagen´s brudgarantiordning fra d. 30-5-2019 - ombytning ved brud eller skår.

 • Brudgarantien medfører, at du kan modtage en ny, tilsvarende vare uden beregning ved samtidig indlevering af et garantibevis vedhæftet original købskvittering og indlevering af skårene fra den itugåede eller skårede vare.
   
 • Brudgarantien gælder for alle Royal Copenhagens stelserier, der er i sortiment på købstidspunktet (undtagen Flora Danica), og som er købt i butikker, der er tilknyttet brudgarantiordningen, samt hos Royal Copenhagen, Amagertorv 6, København, Royal Copenhagen, Store Torv 14, Aarhus.
   
 • Brudgarantien løber i 24 måneder fra købsdatoen og omfatter alene 1.-sortering. Garantien omfatter ikke forsætlige brud eller brud opstået som følge af grov uagtsomhed. Garantien kan alene anvendes én gang pr. vare, ligesom garantien kun kan anvendes et antal gange svarende til det antal varer, der er købt, dvs. er der eksempelvis købt 6 tallerkener fra de ovennævnte serier, kan der modtages 6 erstatningstallerkener.
   
 • Brudgarantien gælder ikke for varer, som på tidspunktet for udnyttelsen af garantien er udgået af vores produktion eller ikke længere forhandles af den butik, hvor varen er købt. Måtte varen således være udgået, udleveres i stedet en lignende – men ikke identisk – vare. Der er alene tale om en ombytning, og der gives derfor ikke penge retur. 
   
 • Brudgarantien gælder kun for privatpersoners køb og kan kun anvendes af privatpersoner. Erhvervsdrivendes køb og brug er således ikke omfattet af brudgarantien, og brudgarantien kan ikke anvendes af erhvervsdrivende.
   
 • Ombytning ved brud eller skår kan ske i en hvilken som helst butik, der er tilknyttet brudgarantiordningen, samt hos Royal Copenhagen, Amagertorv 6, København, og Royal Copenhagen, Store Torv 14, Aarhus.
   
 • Vælger man at sende de skårende dele ind til Emmalys.dk afholdes returomkostninger af kunden. Medsend faktura samt brudgaratibevis. Du bestiller en fragtlabel her.
   
 • Royal Copenhagen og Emmalys.dk kan uden forudgående varsel til enhver tid bringe brudgarantiordningen til ophør. Garantiordningens ophør har alene betydning for køb foretaget efter, at garantiordningen er ophørt. Dette betyder, at alle køb foretaget inden garantiordningens ophør er omfattet af brudgarantien i 24 måneder fra købsdatoen.