Royal Copenhagen - History Mix 3 stk. skåle i materialet materiale fra Royal Copenhagen - 5705140706519

Royal Copenhagen - History Mix 3 stk. skåle

Royal Copenhagen - History Mix 3 stk. skåle

Varenummer
5705140706519

History Mix skålesæt + 2 års brudgaranti.

Indeholder:
18 cm. Musselmalet skål
21 cm. Blå mega skål
24 cm. Hvid riflet skål

Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.


1.849,00 kr
Din pris:
Tilbudspris 1.571,65 kr Normalpris 1.849,00 kr
   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og billig returfragt
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk


Specifikationer
Ean135705140706519
MærkeRoyal Copenhagen
BreddeLille: 18 cm. Mellem: 21 cm. Stor: 24 cm.
Rumindhold110-180-310 cl.
FormRund
MaterialePorcelæn
Garanti2 års brudgaranti
Julian pakker ordrer
Thomas fra Emmaly's

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.