Royal Copenhagen - Musselmalet riflet vase 15 cm. i materialet material fra Royal Copenhagen - 5705140716693

Royal Copenhagen - Musselmalet riflet vase 15 cm.

Royal Copenhagen - Musselmalet riflet vase 15 cm.

Varenummer
5705140716693

Mellem vase på 15 cm. med 2 års brudgaranti.
Produceret siden 2017.

999,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 799,96 kr Normalpris 999,95 kr

På lager: 1-4 hverdages levering

- stk. +

  BLACK WEEKEND SLUTTER OM

Årets vildeste rabatter - du kan spare helt op til 60%!
Grundet teknisk fejl har ikke alle kunne bestille fredag, vi har derfor forlænget tilbuddene til søndag aften

UDFORSK ALLE TILBUD

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og nem retur
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk

Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag. Musselmalet Riflet er et tidløst stel, som det kan bruges hver dag som basis for en unik kollektion af Royal Copenhagens porcelæn, hvor det traditionelle mikses med det moderne. Denne smukke vase får dine blomster til at fremstå endnu skønnere. Det enkle udtryk er elegant og passer til enhver farvesammensætning.

Specifikationer
Ean135705140716693
MærkeRoyal Copenhagen
Højde15
MaterialePorcelæn
Garanti2 års brudgaranti
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.