Scanpan - Classic Santokukniv M/luftskær 18 cm. i materialet materiale fra Scanpan - 083421925589

Scanpan - Classic Santokukniv M/luftskær 18 cm.

Scanpan - Classic Santokukniv M/luftskær 18 cm.

Varenummer
083421925589

Knivbladet har luftskær i bladet, så madvarerne uden videre slipper kniven. Ideel til at skære papirtynde skiver og bittesmå tern. Kniven er lavet af fuldsmedet, tysk stål og lever op til det moderne køkkens krav om at være slidstærk og sikre i brug. Kniven er udført i rustfrit stål, med konisk slebet knivsæg for en optimal og afbalanceret skæreevne. 

369,95 kr
Din pris:
Tilbudspris 314,46 kr Normalpris 369,95 kr
 

MASSER AF VANVITTIGE TILBUD

Hos os finder du næsten med garanti altid det du søger og meget af det til en skarp pris.

Du kan se hele vores udsalg her

   Fri fragt til pakkeshop over 499,-
   Hurtig levering og billig returfragt
   Personlig service og prisgaranti
    Vil du spare endnu mere? - Bliv medlem gratis af Klub emmaly’s  
Medlemsskab er ikke et krav for at kunne handle på Emmalys.dk

Knivens ovale greb er formet i ergonomisk bue og beklædt med skridsikkert kunststof, der optimerer sikkerheden under arbejdet. Scanpans classic-serie er knive skabt til daglig brug. Knivens stål testes efter rockwell®-metoden, for at sikre at kniven har opnået den rette hårdhed. Knivenes hårdhed er 56-57 rockwell, som er noget af det hårdeste inden for knivstål.

Specifikationer
Ean13083421925589
MærkeScanpan
Længde18 cm.
MaterialeStål
Maria fra Emmaly's
Thomas fra Emmaly's
Julian pakker ordrer
Camilla med ordrer

Din lokale isenkræmmer – bare på nettet

Hos Emmaly’s har vi altid fokus på at yde den bedste og personlige service til alle vores kunder. Kontakter du os, er du altid sikker på, at vi personligt håndterer din henvendelse – hvad end det er på telefonen, mail eller chatten.

Vores gode købmandsskab er grundlæggende for, at alle kunder kan få gode priser, uden at gå ned på det høje personlige serviceniveau og samtidig finde de nyeste designs. Vi forhandler med vores leverandører, til vi opnår priser, der kommer dig som kunde til gode.

Vores ønske om at være kundernes foretrukne webshop indenfor bolig, design og isenkram har altså også indflydelse på de priser, vi forhandler os frem til. Du skal nemlig føle, at du kommer ind hos din lokale isenkræmmer, når du handler online hos os.

Hos Emmaly’s er du garanteret et højt serviceniveau, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores leverandørers brand, kvalitet og produktion. Dermed har vi mulighed for at vejlede og rådgive dig, inden du køber en vare. Vi har en tæt dialog med vores leverandører, så vi ved mest muligt om den enkelte varers kvaliteter og data, inden vi indkøber et parti til webshoppen.

Vores medarbejderes viden om varerne, tendenserne i tiden og kvalitet er i fokus, og vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder til hver en tid. Vi vejleder gerne, så er du i tvivl om noget, er vi altid til rådighed.

Det skal være nemt og trygt for dig som kunde at handle hos Emmaly’s, og er du i tvivl om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Emmaly’s er som din lokale isenkræmmer – bare på nettet.